Mi nem árulunk zsákbamacskát! Az árakért görgess lejjebb!

54414-200

FACEBOOK-OLDAL KEZELÉS

Kreatív és interaktív Facebook posztok, egyedi grafikával – ez a brandépítés alappillére. Alapcsomagunk heti 5, havi 20 darab Facebook posztot és statisztikai elemzéseket tartalmaz.

Ár: 50.000 Ft-tól

ONLINE MARKETING

Google adwords, social media platformok szakszerű kezelése a lovebrand felépítésének jegyében. Próbálj ki minket és legyen a terméked online is lovebrand!

Alapcsomagunk a közösségi oldalak teljes körű kezelését és a legfontosabb online marketing elemeket tartalmazza.

Ár: 120.000 Ft/hó-tól

KREATÍV SZÖVEGÍRÁS

Ütős, egyedi cikkeket, hírleveleket és más online tartalmakat akarsz? Profi újságírói múlttal is rendelkező csapatunk minden egyes karakterét imádni fogod! Bízd ránk az online kommunikációt és élvezd a sikert!

Ár: 10 Ft/karakter(től)

MARKETING TANÁCSADÁS

A BrandMester egy olyan partner, akit hamar meg fogsz szeretni. A marketing és a brandépítés iránti elkötelezettségünk, a szenvedélyes hivatástudatunk, a lelkes hozzáállásunk és kimagasló szaktudásunk pontosan olyan erények, amelyek miatt azonnal megkedveli majd kreatív csapatunkat. Nincsenek felszínes közhely mantrák, csak kőkemény ukázok.

Ár: 20.000 Ft/1,5 óra

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS (FULL)

WordPress alapú weboldal, teljes szövegezéssel és arculattal – kell ennél több? Neked semmi más dolgod nincs, mint ránk bízni leendő vagy meglévő honlapodat. Pszt! Imádni fogod!

Ár: 250.000 Ft-tól

NYOMDAI KIVITELEZÉS

Offset, digitális, vagy rotációs? Nálunk minden nyomdai megoldást megtalálsz! Miért mit? Mert mi gyorsan, hatékonyan és időben elkészülünk a munkákkal, ráadásul az anyagokat is átnézzük a nyomtatás előtt. Külön kérésre marketing szempontból is monitorozzuk a nyomdai grafikát!

Ár: 1 Ft-tól

REFERENCIÁK

Egyedi árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot!

+3630 361 49 26
bm@brandmester.hu

Vagy kattints és írj üzenetet!