Brandépítés mesterfokon

BRANDING SPECIALITÁSUNK: Beauty branding (szépségipar, alakformáló szalonok, fodrászok, körmösök, pillások), étrend-kiegészítők, élelmiszer, ingatlanipar, jog.

Apple, Starbucks, Coca-Cola: márkák, amiket az egész világ ismer. Lovebrandek, amikért több millióan rajonganak. BRANDEK, amelyek élményt adnak. TERMÉKEK, amelyek meghódították az emberek szívét. Árucikkek, amelyek képesek voltak átvenni a saját piacukon a vezető szerepet.

Benned is megfogalmazódott már az, hogy jó lenne, ha a portékád több lenne, mint holmi hétköznapi termék?

A brandépítés mesterség. Nincs benne semmi csiribí meg csiribá, csupán jól bevált, pszichológiai módszerek. Hidd el, nagyon nem mindegy, hogy kinek, mit és hogyan mondasz el. Ha a terméked valóban jó, akkor nincs más dolgunk, mint lefordítani a pozitív tulajdonságokat az emberek nyelvére.

Mi, a  BrandMester csapataként mindenféle pusholás nélkül értékesítünk. MI NEM ELADUNK. NEKÜNK AZ A CÉLUNK, HOGY AKARJÁK A TERMÉKEDET.  Személyiséget adunk a márkádnak – tulajdonságokkal ruházzuk fel,  megfoghatóvá, szerethetővé tesszük.

Rajongások nélkül nem vagyunk egyebek, mint az unalom tengerén veszteglő bárkák.

#Brandet építünk.

Milyen szakaszai vannak a brandépítésnek?

  • Állapotfelmérés és piacelemzés: tedd fel magadnak a kérdést, hogy hol tart most  a vállalkozásod. Kiforrott arculattal és kommunikációval rendelkezel? A terméked/szolgáltatásod márkaként él a célcsoportod tudatában? Sikerült birtokba venned azt a szót az emberek fejében, amivel foglalkozol? (Pl.:Csoki – Milka) Piacvezető vagy?

  • Célkitűzés: honnan hova szeretnél eljutni. Merj nagyot álmodni! Fogalmazd meg üzleti céljaidat. Ne légy kishitű, nyugodtan engedd szabadon a fantáziádat!

  • Stratégia: a brandépítés – ahogy az a nevében is benne van – fontos szakaszokból áll. A tökéletességre kell törekedni. Legyen egy olyan weboldalad, online marketinged, kommunikációd, ami méltó a vállalkozásodhoz. A MAXIMALIZMUS MINDENNEK AZ ALAPJA. Gondolkozz nagyban! Légy más!

  • Törj be a piacra! Kit érdekel, hogy tegnap előtt még azt sem tudták, hogy létezel! Jó stratégiával és egy élő, szerethető branddel semmi sem lehetetlen.

  • A hírnév 15 perc, a lovebrand örök! Mindig ápolni, óvni kell a brandet. A márka ugyanis ettől lesz élő és szerethető.

Brandbe tesszük a vállalkozásod!

#Brandet építünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 +3630 361 49 26

bm@brandmester.hu

Azonnali üzenetküldésért kattints ide: