Marketing

BRANDING SPECIALITÁSAINK: Étrend-kiegészítők, szépségipar (fodrász, körmös, alakformáló szalonok), sport, egészség, ingatlanipar, ügyvéd.

A marketing lényege az eladás. A forgalomnövelés, a pénzszerzés. Mi a különbség a brandépítés és  a marketing között? A válasz egyszerű: a brand stratégia, a marketing taktika. A marketing célja a vevőszerzés és a vásárlók aktiválása. A márkaépítés lényege ezzel szemben az, hogy hűséges ügyfeleket szerezzen; tehát először a szívet célozza. KKV-nek ajánlott az eredményorientált marketing, hiszen a brandépítéssel szemben azonnali bevételt generál.

Mi branding marketingesek vagyunk. Ez azt jelenti, hogy a kampányaink során kifejezetten kerüljük az unalmas, elcsépelt, közhelyes fogásokat.

A gyors forgalomnövelés érdekében, akár zéró büdzséből is tudunk építkezni. Tudod, hogy miért? Azért mert szent meggyőződésünk, hogy a marketing csak és kizárólag akkor lehet hatásos, ha az kitűnik a tömegből.

Aki nem költ reklámra, mert spórol, az megállíthatná az óráját, hogy időt nyerjen!

A marketinget bízd a 100%-os ügyfélelégedettséggel büszkélkedő BrandMesterre!

ONLINE MARKETING: Facebook-oldalak kezelése, hírlevél, egyéb social media felületek és Google optimalizáció – kreatív csapatunkkal sikeres és eredményes online marketingre tehetsz szert.  Bízd ránk vállalkozásod virtuális képmását!

MARKETING TANÁCSADÁS: ha nem teheted meg, hogy egy állandó reklámügynökséget foglalkoztass, akkor erre van szükséged. A közel 1 órán át tartó találkozás során górcső alá vesszük a vállalkozásodat és marketing tevékenységedet. Megnézzük, hogy min és hogyan kellene változtatnod ahhoz, hogy két hét múlva már ránk is tudj költeni…

MARKETINGSTRATÉGIA: először is, kerüld az olyan reklámügynökségeket, akik magát a szót sem tudják helyesen leírni. A kifejezés ugyanis egybe írandó… A BrandMestertől valóban olyan marketingtervet kapsz, amit egész évben használhatsz. A kész terv, amelyet 15 munkanap alatt készítünk el, a következőket tartalmazza: piacelemzés, SWOT-analízis, pszichográfia, célcsoport analízis, konkurencia elemzés és konkurencia SWOT, termék/szolgáltatás analízis, kommunikációs stratégia, folyamatos bevételt generáló lehetőségek, kampánynaptár.

HYBRID MARKETINGKIVITELEZÉS: legyen szó online, vagy offline marketingről, szívesen felkaroljuk cégedet.

  • Napi kapcsolattartás, folyamatos, teljes körű marketing kivitelezés (a Facebook poszt gyártásától kezdve egészen a szórólap elkészítéséig). A BrandMester csapatának köszönhetően neked valóban azzal kell foglalkoznod, amihez értesz. Hagyd ránk az ügyfélszerzést!

Ne csak álmodj a sikerről, TEGYÉL IS ÉRTE! A BrandMester csapatával Te is elérheted a céljaidat!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

+3630 361 49 26

bm@brandmester.hu

Azonnali üzenetküldésért kattints ide: