NYOMDAI KIVITELEZÉS MESTERFOKON

54414-200

Színt viszünk a reklámodba!

Legyen szó névjegykártyáról, szórólapról, vagy akciós újságról – nemcsak a marketingesek, de cégtulajdonosok is pontosan tudják, hogy a kemény munka árán előállított kreatív utolsó állomása maga a nyomda. Éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy a leadott megrendelés határidőre, kiemelkedően magas minőségben készüljön el.

A BrandMester nyomdájától pontosan azt kapod, amit kérsz. 

Offset és digitális nyomda

Ha fontos számodra, hogy kimagaslóan jó minőségű, színhelyes, ugyanakkor offline reklámod legyen, akkor bízd ránk a kivitelezést!

Amiben verhetetlenek vagyunk:

SOS nyomda: megcsúsztatok a kreatív elkészítésével? Sebaj, éjjel-nappal nyitva tartó nyomdánknak köszönhetően akár néhány órán belül kinyomtatjuk a grafikai anyagadaidat. A gyors, olcsó, megbízható kivitelezés nálunk nem prémium szolgáltatás, hanem evidencia.

– Poszter, plakát nyomtatás: digitális nyomdánkban a legprofibb gépmesterek a legmodernebb gépek segítségével alkotnak tökéleteset.

Offset nyomda: szórólapok, könyvek, naptárak és magazinok. Kitűnő színminőségben tesszük megfoghatóvá a kreatív anyagaidat. Fóliázás, UV lakkozás és stancolás? Extra nyomdai szolgáltatásainknak köszönhetően igazán egyedi, prémium minőségű printeket gyártunk neked.

– Szitázás: Papírtáskára, pólóra és szinte bármilyen más anyagra is tudunk szitázni. Tedd vonzóbbá reklámtárgyaidat!

-POS nyomtatás: standee, roll up, display?

A hatékony offline
marketing elengedhetetlen kellékei. Kimagasló tapasztalatunknak és gépállományunknak köszönhetően kitalált POS anyagaid minőségével minden ügyfeledet lenyűgözheted.

BÍZD A PROFIKRA A NYOMDAI KIVITELEZÉST!

Kérj árajánlatot!

+3630 361 49 26
bm@brandmester.hu

Vagy kattints és írj üzenetet!